Benvolgut/da,

Des de l’Ajuntament de Blanes t’animem a participar a la campanya de Nadal “REGALA REIS A BLANES”.  Aquesta té per objectiu incentivar la compra en els comerços de la vila.Com funciona aquesta campanya?


Nens i nenes de Blanes nascuts els anys 2021, 2022 i 2023: el pare o la mare podran recollir el val de descompte dels infants a les dependències de Promoció de la Ciutat/Escola Safa, situades a l'av. de l'Estació, 43, els dies 13 i 14 de desembre de 10 a 14 h i de 16 a 19 h i el dia 15 de desembre de 10 a 14 h. Caldrà portar el DNI i el llibre de família.


Nens escolaritzats a centres educatius de Blanes en la franja d'edat de P3 a 6è de primària: el departament de Promoció de la Ciutat lliurarà un val per a cadascun dels alumnes a la direcció dels centres escolars els dies 12 i 13 de desembre, per tal que aquests siguin lliurats a l'alumnat.


Nens de Blanes escolaritzats a centres educatius de fora de Blanes en la franja d'edat de P3 a 6è de primària: el pare o la mare podran recollir el val de descompte dels infants a les dependències de Promoció de la Ciutat/Escola Safa, situades a l'av. de l'Estació, 43, els dies 13 i 14 de desembre de 10 a 14 h i de 16 a 19 h i el dia 15 de desembre de 10 a 14 h. Caldrà portar el DNI, el llibre de família i un document emès pel centre escolar que acrediti l'escolarització fora de Blanes.


La part inferior d’aquesta carta tindrà un retallable que contindrà un cupó de descompte per valor 12€ amb un codi alfanumèric únic (no es pot duplicar ni falsificar). 


Les famílies podran utilitzar aquest cupó de descompte per valor de 12€ a qualsevol establiment comercial de Blanes que s’adhereixi a la campanya REGALA REIS A BLANES des del 15/12/2023 i fins al dia 5/01/2024.
 


Qui es pot adherir a la campanya?


Tots els establiments comercials de Blanes que tinguin productes a la venda susceptibles de regalar en aquestes festes (establiments comercials de venda de productes d’alimentació inclosos). Aquesta campanya no va dirigida als negocis de prestació de serveis ni als negocis de l’àmbit de la restauració.Com es fa aquesta adhesió dels establiments a la campanya?


Per fer l’adhesió del vostre establiment a la campanya "REGALA REIS A BLANES", us haureu de registrar aquí, a partir del dia 1 de desembre i fins al 20 de desembre (a les 13:00h), on se us generarà un LOGIN i un PASSWORD.Un cop adherit, com es fa la validació dels cupons de descompte?


Per validar el cupó de descompte en la venda, haureu d’entrar a regalareis.blanes.cat (amb el LOGIN i PASSWORD que ja tindreu), anar a l'apartat "VALIDAR CUPÓ" i introduir el codi alfanumèric que trobareu en el cupó. Un cop validat el codi a la plataforma, es podrà aplicar el descompte en la venda, mai abans.
 
En el cas que un mateix cupó es vulgui utilitzar més d’una vegada, la plataforma no l’acceptarà.Com es farà el pagament dels cupons als establiments?


L’Ajuntament de Blanes pagarà a cada establiment comercial l’import de tots els cupons de descompte que hagi validat a la plataforma. El pagament es farà a principis de febrer mitjançant una transferència bancària.
 Recomanem que els establiments comercials adherits es quedin tots els cupons de descompte que vagin validant, per tal de poder fer comprovacions posteriors, si escau.Com s'identificaran els establiments adherits? (Inici de la publicitat de la campanya)


Per tal de visibilitzar els establiments adherits a la campanya us podreu descarregar, des de la plataforma, el rètol de la campanya "REGALA REIS A BLANES" (en format PDF), que s’haurà d’imprimir en color i penjar a la porta de l’establiment no abans del dia 12 de desembre. Si no teniu mitjans per imprimir el rètol, el podreu recollir a partir del dia 15/12 al departament de Promoció de la Ciutat (Av. De l’Estació, 43) de 10:00h a 14:00h o a l’Oficina de Turisme (plaça de Catalunya, s/n), de 10.00h a 13.30h en dies laborables.Què cal fer si teniu alguna incidència tècnica en registrar-vos a la plataforma per adherir-vos-hi?


El període per registrar-vos a la plataforma com a establiment adherit s’inicia l'1 de desembre i finalitza el 20 de desembre (a les 13:00h).
Si durant aquest registre es produeix qualsevol incidència, ens podeu enviar un correu electrònic a promocio@blanes.cat indicant la vostra incidència i el vostre telèfon de contacte i us contactarem el més aviat possible.Què cal fer si teniu alguna incidència tècnica a la plataforma per validar els cupons de descompte?


El període per fer la validació dels cupons a la plataforma s’inicia el 15 de desembre i finalitza el 5 de gener de 2024.

Per a qualsevol incidència a l'hora de validar els cupons de descompte truqueu al  93 264 41 58 a partir del dia dia 15/12/23 al dia 5/01/24 en horari de les 10:00 a les 13:30 i de les 17:00 a les 21:00 tots els dies de la setmana inclosos dissabtes i diumenges i festius. Amb l'excepció que els dies 24 i 31 de desembre l'atenció finalitzaria mitja hora abans, a les 20.30h.

Els únics dies en que NO és prestarà el servei d'atenció telefònica seràn el 25 de desembre i l'1 de gener.
 

Atentament,
 
Joan Felip Furés
Primer tinent d’alcalde